b L o g dayA !
Owner Belog



->dayah jamil :)
->owner of this blue Blog
->blog ni semua tentang cerita aku. Suka, kecewa, ketawa, nangis, gembira, sedih, geram, marah. Aku tulis ikut apa hati aku cakap and apa hati aku rasa. Aku tak pandai nak luah ke manusia, jadi blog ni peneman setia aku untuk jadi tempat luahan perasaan aku.


Nagivation Tab

kisah hidup biodata find me!


Goal Hidup

My goal 10 years from now:
get my first class degree
dapat kerja lepas/b4 grade
buat bisnes ikan tilapia
kahwin before 27 old


Previous Entry


Scream Here


Credit Time

Template by : Ainna Zieyha
Basecodes by : Liyana Aina
Background : Ainna Zieyha
Stuffs by : Aina Hanani
Best view : Google Chrome only

MeMORy sAyA ^^
Wednesday, May 8 | Wednesday, May 08, 2013 | 0 comments
"assalamualaikummmm"

hmmm , tggal 29 april 2013 tamatlah kehidupan aq sebagai seorg pelajar matrik negeri9 . sedeyh gilak sebab rase cm baru je nk stat rapat2 ngan bdak2 prac n bdak2 bilik , tibe2 dh nk pisah , kejam ar dorg nie waAAaaa .. isk ='( 

      nie cikgu syaza . cikgu biologi ,, mesty nnti miss giler ngan gile , *sporting sngat ckgu nie,, tengs ckgu..buat eksperimen bedah tikus ngan die , hehe .

            bdak bilik aq n bilik depan , lagi rindu kt dorg nie , tengs sebab jadi my best rommate ever :*

 cikgu sukmira , ajar litorg KD n ajar kitorg acano nk wt DEKOn , n akhirnye berjaye dpt tempat ke-3 , 
                          
 cikgu dayah , mengajar kami biologi , same jugk ngan ckgu azlina , terima kasih ckgu ,
~KARNIVAL SAINS~

 hohoho~ nie teman2 den , hope dapat jumpe lagi bile2 , mayaa , wan , ain , yoyah n aq.
*teringat kite rehat2 dok kt surau ,,,,
 time nie tgh buek video untk biologi , immunity , AVENGER s3bp4 . 
*sempat lagi snap gmba kn ? hehe

 time kt MELAKA . best sngat  kenangan indah bagy aq n budak2 prac , miss u all'

haa , pic nie ngan ckgu azlaini. cikgu chemist paling garang , sape xtakot ngan die tapi garang2 die la yg wt aq pandai chemist , engat lagi time rabu pagi msti sume kecut perut nk berhadapan ngan die , kn ? ehehe , btw , die bnyak bagy nasihat kat kami utk jadi org yg bergune , terima kasih cikgu

miss ummi da best !even , setengah sem je die aja kitorg tapi rase dekat sngat ngan die , suke bagi kitorg mknn then , pling best die suke bgy nasihat kt kami .. <3 u cikgu
*ckgu nie pon sporting gilak , heheh

last kuliah , sedeh . *tapi nmpak x tgh bergumbira tuh , ehehhe, sdeyh la ,  nk meninggalkn kolej matrikulasi negeri sembilan niey , bnyak kenangan yg aq bina kt sinie ,, huhu


lastly , as one of the student kt KMNS , aka EX-KMNS . aq harap kawan2 aq dapat la meneruskn hidup diluar dgn sebaiknye , mudah-mudahan sume dapat smbg msok U then , amek degree , hope uall berjaye dlm hidup msing2 . n insyaallah ! kalo ad jodoh msti kite jumpe lagi . syg kt korg ... tengkiue