b L o g dayA !
Owner Belog



->dayah jamil :)
->owner of this blue Blog
->blog ni semua tentang cerita aku. Suka, kecewa, ketawa, nangis, gembira, sedih, geram, marah. Aku tulis ikut apa hati aku cakap and apa hati aku rasa. Aku tak pandai nak luah ke manusia, jadi blog ni peneman setia aku untuk jadi tempat luahan perasaan aku.


Nagivation Tab

kisah hidup biodata find me!


Goal Hidup

My goal 10 years from now:
get my first class degree
dapat kerja lepas/b4 grade
buat bisnes ikan tilapia
kahwin before 27 old


Previous Entry


Scream Here


Credit Time

Template by : Ainna Zieyha
Basecodes by : Liyana Aina
Background : Ainna Zieyha
Stuffs by : Aina Hanani
Best view : Google Chrome only

Tkda tajuk
Monday, March 30 | Monday, March 30, 2015 | 0 comments

Aku tertiber terfikir nak aktifkan balik blog aku ni,
bukannya apa mungkin aku rasa sunyi and kehilangan....
that why aku cari balik blog ni.
Kalau tk memg tak lah nk cantik2 blog ni balik

Dh bnyak up and down dlm hidup aku
Cuma tk smpt nk ber cerita je
Tkpelah
Ada masa aku throwback balik nanti
Okehhh

Bende paling tkleh lupa
Kau tetibe hilang
sekelip mata je kau hilang
Tk pernah ku sangka
Tak pernah ku duga
Mungkin dia memg tkda jodoh dgn aku
Ada orang ckp
"Kalau dia tk dtg sebagai jodoh mksudnya dia dtg sebagai ujian buat kau"

Tkpelah
Jauh lagi perjalanan
Sekadar ingat tk jadi masalah
Kalau tk move on tu, tu yg masalah
Tabahkan hati,
Relakan jiwa
Kau akan dpt lebih baik nanti
In sha allah
Dengan izin allah s.w.t