b L o g dayA !
Owner Belog



->dayah jamil :)
->owner of this blue Blog
->blog ni semua tentang cerita aku. Suka, kecewa, ketawa, nangis, gembira, sedih, geram, marah. Aku tulis ikut apa hati aku cakap and apa hati aku rasa. Aku tak pandai nak luah ke manusia, jadi blog ni peneman setia aku untuk jadi tempat luahan perasaan aku.


Nagivation Tab

kisah hidup biodata find me!


Goal Hidup

My goal 10 years from now:
get my first class degree
dapat kerja lepas/b4 grade
buat bisnes ikan tilapia
kahwin before 27 old


Previous Entry


Scream Here


Credit Time

Template by : Ainna Zieyha
Basecodes by : Liyana Aina
Background : Ainna Zieyha
Stuffs by : Aina Hanani
Best view : Google Chrome only

student life
Wednesday, April 1 | Wednesday, April 01, 2015 | 0 comments
YDP FTSM punya status T.T


haiiii
apa aku cuba nak bagitau kat sini
berita paling menyedihkan untuk warga ukm
study week takdaaaaaa .  oh pleaseee lahhh
bilanya aku nak study wehhh T.T
biasa dah jadi student ni terlibat dgn program sana sini
kdg masa dalam kelas pon sibuk dgn program
jadinyaa bila masa untuk study :(

kau mahasiswi kann
pandai lah bahagi masa dayah oi
"cari masa di celahan masa"
yup selalu dengar kalau pandai cari masa tu
its not a problem at all ada study week ke takk
so.. tau kan dah nak buat apa T.T
genite utk korang
good luck study utk aku.....