b L o g dayA !
Owner Belog



->dayah jamil :)
->owner of this blue Blog
->blog ni semua tentang cerita aku. Suka, kecewa, ketawa, nangis, gembira, sedih, geram, marah. Aku tulis ikut apa hati aku cakap and apa hati aku rasa. Aku tak pandai nak luah ke manusia, jadi blog ni peneman setia aku untuk jadi tempat luahan perasaan aku.


Nagivation Tab

kisah hidup biodata find me!


Goal Hidup

My goal 10 years from now:
get my first class degree
dapat kerja lepas/b4 grade
buat bisnes ikan tilapia
kahwin before 27 old


Previous Entry


Scream Here


Credit Time

Template by : Ainna Zieyha
Basecodes by : Liyana Aina
Background : Ainna Zieyha
Stuffs by : Aina Hanani
Best view : Google Chrome only

Busy day and busy week
Wednesday, May 20 | Wednesday, May 20, 2015 | 0 comments
assalamualaikum.

kenapa busy day ? kenapa busy week ?
sebab untuk minggu ni aku ada banyak assigment kene hantar
dan banyak program untuk diikuti
biasalah tu student kan T_T
aku tak nak anggap perkara ni sebagai satu beban
tapi aku nak anggap perkara ni sebagai pengalaman aku
pengalaman sewaktu di Universiti

17 Mei 2015 - Motivasi Kembara Minda di SMK Taman Jasmin 2
                     - Dinner Himsak
18 Mei 2015 - Kusdorian Holiday di Melaka
19 Mei 2015 - Eksplorasi Tekno bersama pelajar SK Taman Jasmin

yupp 3 days straight ada programm
tak ke menangis kau nak hadap program tu satu-satu
tapi setiap pahit ada manisnya dipenghujung :)

alhamdulillah diberi pengalaman yang berharga sewaktu dengan mereka
pengalaman yang takkan dapat aku kutip kat mana-mana

SMK Taman Jasmin 2

SK Taman Jasmin - masa ni nak mengajar diorang main game T.T

group saiyaaaa

kusdorian

game bola bertuahh ;p

makin lama makin banyak kenangan sweet dengan diorang kann ?
being a UPSM, kusdorian and Computer Science student give me a new experience that i can't get it outside :')
last one ketua kelab aku selalu cakap yang
tak kisah lah kemana pon kita pergi,   tapi yang membuat event tu seronok adalah ahli-ahli tu sendiri. so enjoys yourself !
sekiann.