b L o g dayA !
Owner Belog



->dayah jamil :)
->owner of this blue Blog
->blog ni semua tentang cerita aku. Suka, kecewa, ketawa, nangis, gembira, sedih, geram, marah. Aku tulis ikut apa hati aku cakap and apa hati aku rasa. Aku tak pandai nak luah ke manusia, jadi blog ni peneman setia aku untuk jadi tempat luahan perasaan aku.


Nagivation Tab

kisah hidup biodata find me!


Goal Hidup

My goal 10 years from now:
get my first class degree
dapat kerja lepas/b4 grade
buat bisnes ikan tilapia
kahwin before 27 old


Previous Entry


Scream Here


Credit Time

Template by : Ainna Zieyha
Basecodes by : Liyana Aina
Background : Ainna Zieyha
Stuffs by : Aina Hanani
Best view : Google Chrome only

Its August 2016$
Sunday, July 31 | Sunday, July 31, 2016 | 0 comments

Hai august already gais 😬
My final year project dah habis dengan jayanya just waiting for my result this 4 august 😓.
Finished my degree and just waiting for my interships this september.
And now preparing for my java certificate exam this tuesday.. 
And now just waiting to my program operasi khidmat massyarakat opkim kat johor that need to be handle and be successful.
Life is just full of waiting right? 😅😅
Ke aku je rasa? Haha
Apa pun kita buat sekarang sntiasa ingatkan diri yang apa tujuan utama kita dimuka bumi Allah ini..
Dah diberi tubuh badan yg sihat, akal fikiran yg waras why not kita sbgai hmba bersyukur dgn pencipta kita.. Alhamdulillah 😀